last minutesejururicircuitecroaziereturism activ - aventurapachete personalizate
Categorii

 Cautare

Despre noi

      Stimati Prieteni,

 
      E timpul sa facem prezentarile: suntem Origo Travel, o agentie de turism noua pe piata. Ne-am nascut din dorinta de a depasi conventionalul, si sa aducem ceva nou.

      Cum se cuvine la doi baieti, ideea de a ne investi pasiunea de a calatori intr-o agentie de tursim s-a nascut langa o sticla de vin, intr-un moment in care rutina si conventionalul ne sufoca. Asadar am ales sa infiintam o agentie, unde clientul ne este prieten, unde fiecare isi poate realiza visul, si sa ajungem adevarati specialisti ai vacantelor reusite nu doar in slogane. Misiunea noastra va fi si in continuare aceea de a informa, consulta si asista pana la sfarsit vacantele clientilor nostri asa cum am facut si inainte atat la agentii din tara cat si in strainatate pe unde probabil ca ne-am mai intalnit. Avem experienta cumulata de 10 ani in domeniul turismului, experienta dobandita atat aici in tara cat si in strainatate, experienta pe care acum o punem in slujba Voastra. La fel, asteptarile noastre de la clientii nostri nu se limiteaza doar la a "lasa loc de buna ziua" ci punem accent deosebit pe pareri, recomandari si critici cu caracter constructiv, pana la urma urmei crestem impreuna.
 
       Speram ca o sa urmariti cu interes newsletter-ele noastre, cat si ofertele postate pe pagina noastra de Facebook .

       Urmarim ca ofertele bune sa ajunga in timp real la cei interesati, si Va stam la dispozitie prin toate caile posibile puse la dispozitie de lumea moderna:

Ne gasiti aici: str Targului 5/3, 540069 Targu Mures, Romania
Telefon / fax: 0040 365 288 055
Mobil: +40 742 566 215 - Janos
                +40 740 863 285 - Levente
E-mail: info@origotravel.ro
Yahoo Mess: origotravel1 (Levente)
                   origotravel2 (Janos)
Va asteptam sa vizitati si pagina noastra de web: www.origotravel.ro

      Multumim de timpul acordat, si nu uitati: Lumea se sfarseste numai in momentul in care nu o mai explorezi!

      Cu deosebit respect,
      Janos Nemes si Levente Nagy
 
 
 
 
Traveler IQ
The Traveler IQ challenge ranks your geographic knowledge against 9,562,538 other travelers. Brought to you by TravelPod, part of the TripAdvisor Media Network