last minutesejururicircuitecroaziereturism activ - aventurapachete personalizate
Categorii

 Cautare

CIRCUITE CU AUTOCARUL 2018

CIRCUIT ITALIA CLASICA

CIRCUIT ITALIA CLASICA 2017


Cod: CRT2016003
Pret de la 435.00 EURO
Tara: ITALIA
Statiune: CIRCUIT ITALIA CLASICA
Transport: Autocar
Cazare: Hotel 3*
Masa: Mic dejun
Plecare din: MAI MULTE LOCALITATI
Data plecarii: 26 SEPT 2017


Contact
e-mail: info@origotravel.ro
Tel: +40 365 882 055
Fax: +40 365 816 026
Mobil: +40 742 566 215 / +40 740 863 28

PRETURILE INDICATE MAI SUS SUNT CELE MAI MICI DIN LISTA!

PENTRU A VIZUALIZA OFERTA COMPLETA APASATI BUTONUL DESCARCA OFERTA DE MAI SUS!

 

ITALIA Clasică

Graz – Padova – Veneţia – Verona – Pisa – Florenţa – Roma – Tivoli – Napoli – Insula Capri (sau Pompei) – Assisi – San Marino – Ljubljana

PROGRAM

Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti de la Autogara Christian Tour, Calea Griviţei, nr. 158, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

 Ziua 2. Budapesta- GRAZ- PADOVA (765 km)

După micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oraş ca mărime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Opţional (8 euro), vizită la Basilica Sf. Anton de Padova, renumit centru de pelerinaj. Seara, cazare în zona Padova.

Ziua 3. VENEŢIA – VERONA - MONTECATINI (390 km)

 Mic dejun. Croazieră în Veneţia spre San Marco, unde se află Campanilla, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia pot merge individual în croazieră pe Insula Murano. Continuăm spre Verona unde admirăm Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Cazare în zona Montecatini.

Ziua 4. PISA- Florenţa- ROMA (350 km)

După micul dejun, excursie opţională (15 euro) la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul. Deplasarea continuă spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piaţa Senioriei "veritabil muzeu în aer liber", Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi, Ponte Vechio, Palazzo Pitti şi Basilica Santa Croce. Traseul continuă către Roma. Seara cazare şi cină (numai pentru turiştii cazaţi la Hotel Principe) în statiunea Pomezia.

Ziua 5. ROMA

 Mic dejun. Vizită în Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piaţa Veneţia, Capitoliul şi Pantheonul. După ce "Cetatea Eternă” nea convins de venerabila sa vârstă, vom admira şi frumuseţea sa unică în: Piaţa Navona, Fontana di Trevi şi Piaţa Spaniei, iar definiţia grandorii o vom afla în Basilica San Pietro. Cazare şi cină în Pomezia.

 Ziua 6. ROMA – TIVOLI

 Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală în Roma la muzeul Vatican, unde ne vor copleşi (pe lângă multe altele) Capela Sixtină şi Stanze di Rafaello. După amiază sugerăm vizită la Castelul Sant'Angelo şi Pal. Conservatorilor sau excursie opţională (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozată în operă de artă, rezultând cele mai spectaculoase grădini renascentiste din Europa. Întoarcere la hotel. Cină şi cazare.

Ziua 7. ROMA- NAPOLI- Insula CAPRI sau POMPEI (450 km)

 Mic dejun. Zi liberă pentru vizită individuală sau shopping în Roma. Opţional excursie (22 euro) către Napoli (seara, scurt tur pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piaţa Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne îmbarcăm spre splendida Insulă Capri (20 € x 2 vaporaşele + 16 € microbus dus-întors Capri-Anacapri+ghid local), pentru a vizita Piaţa Umberto şi Anacapri. Turiştii familiarizaţi cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turiştii care nu merg în Capri, pot vizita individual oraşul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 persoane). Întoarcere pentru cazare şi cină în Pomezia.

 Ziua 8. ASSISI- SAN MARINO - PADOVA (595 km)

 Mic dejun. Deplasare la Assisi, unde vizităm catedrala Sf. Francisc ce conţine superbele fresce ale lui Giotto. Traseul continuă spre Republica San Marino, unde admirăm o deosebită panoramă de pe turnurile fortăreţei medievale. Cazare în zona Padova.

Ziua9. PADOVA- LJUBLJANA-BUDAPESTA (690 km)

 Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur pietonal în centru. Plecare spre Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza o croazieră pe Dunăre fără cină 14 € (*Vezi Reducere) sau cu supliment pentru cina 15 €, având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare în Budapesta.

 Ziua 10. BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)

 După micul dejun, plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23:30, în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.

 

PUNC TELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ ( AUTOCAR  SAU  MICROBUS ) :

BUCUREŞTI Autogara Christian Tour - Calea Griviţei, nr. 158 05.45

PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.00

RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 08.30

SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 11.30

SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.00

DEVA McDonald’s GARĂ 14.00

ARAD Gara Centrală 16.00

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

PUNC TELE DE  ȊMBARCARE CONTRA COST (autocar sau microbus):

PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.00

CÂMPINA 8 € / sens/ pers. Casa Bucur- Popas Km 92 07.30

BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.00

Sf.GHEORGHE 10 € / sens/ pers. Petrom V- ieşire Braşov 08.00

TG. MUREŞ 10 €/ sens/ pers. Parcare Promenada Mall 11.30

CLUJ 10 € / sens/ pers. Intrarea în parcarea Polus Mall 13.30

ORADEA 10 € / sens/ pers. Intrarea în parcarea SELGROS 18.00

TIMIŞOARA 5 € / sens/ pers. Parcare Auchan-Calea Arad 15.00

CONSTANŢA 8 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00

BUZĂU 8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni 06.00

BRĂILA 10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR 04.30

GALAŢI 10 € / sens/ pers. McDonald's 04.00

FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru 04.30

BACĂU 15 € / sens/ pers. Parcare Stadion Municipal 06.00

PIATRA NEAMŢ 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Central 07.00

SUCEAVA 15€ / sens/ pers. Parcare Hotel Bucovina 05.30

IAŞI 15€ / sens/ pers. Parcare Billa (Şos. Arcu, nr. 29) 05.00

CHIŞINĂU- IAŞI 10 € / sens/ pers. Parcare Hotel Național 02.00

CRAIOVA 10 € / sens/ pers. McDonald's Calea Bucureşti 06.30

SLATINA 8 € / sens/ pers. Parcare Hotel Parc 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMĂ A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai puţin de 4 pers. /sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit, nu implică şi efectuarea transferului pentru retur, dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. /sens.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 minute înainte de ora comunicată.

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

 Pentru turiştii din Bacău, Piatra Neamţ, Suceava şi Iaşi care nu solicită transfer, oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la retur, la alegerea turiştilor) în Bucureşti la un hotel 3* în apropierea Gării de Nord şi a locului de îmbarcare din Autogara Christian Tour.

 

 ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.